1 C
Kotor Varoš

Prijem za studenta generacije

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je danas prijem za studenta generacije na Filozofskom fakultetu Nedu Smiljić, koja je za ostvarene rezultate na visokoškolskim studijama i prosjek ocjena 9,83 nagrađena zlatnom značkom Univerziteta u Banjaluci.

Načelnik Sakan je rekao da se radi o uspjehu za svako poštovanje, te da je ovo još jedno u nizu priznanja lokalnoj zajednici.

„Kotor Varoš je oduvijek bio rasadnik talenata, što se potvrdilo i ovog puta. Neda je naš ponos, učinila nas je prepoznatljivim u regionu i ne sumnjam da će jednog dana postati istinski stručnjak u svom poslu“, naglasio je Sakan i u znak zahvalnosti uručio Smiljićevoj novčanu nagradu u iznosu od 400 KM.

Sakan ističe da je ona dobar primjer za sve mlade ljude da idu putem uspjeha kao ona, da ostvaruju dobre rezultate, da se usavršavaju i da jednog dana postanu generacija koja će svoju sredinu mijenjati na bolje.

Neda Smiljić je u toku srednjoškolskog obrazovanja bila i učenik generacije u Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ Kotor Varoš.

„Filozofski fakultet sam odabrala jer sam oduvijek željela da radim sa djecom, da budem učiteljica i smatram da se u ovoj oblasti mogu dosta usavršavati. Nagrada koju sam dobila za mene je podstrek da nastavim istim tempom i dodatno se usavršim u struci, a upisala sam Master studije“, poručila je Smiljićeva.

Smiljićeva, koja je ujedno i predsjednik Omladinskog centra „Peta strana svijeta“ u Kotor Varošu, se zahvalila načelniku Sakanu i njegovim saradnicima na ukazanom znaku pažnje i na podršci u realizaciji brojnih projekata za mlade.

IZVOR: OPŠTINA KOTOR VAROŠ

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE