1 C
Kotor Varoš

OBEĆANO, UČINJENO – NOVI STANOVI RAJ ZA BUDUĆE VLASNIKE

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Prilikom prošlogodišnjeg obilježavanja 20 godina postojanja i rada “Građusa” njegov direktor Slavko Đukić najavio je da ovo preduzeće kreće u nove izazove, a obećanje je već ostvareno.
Nakon istrajnih priprema u vidu obezbjeđenja lokacije i pribavljanja dokumentacije, “Građus” je krenuo u novi poduhvat. Izgradnja najsavremenijeg stambeno-poslovnog objekta je počela u predviđenom roku.
– Ovo jeste novi poduhvat za nas, ali je dugo i studiozno pripreman. Objekat se, prije svega, nalazi na odličnoj lokaciji. Projektno-tehnička dokumentacija i dozvole su blagovremeno obezbjeđeni, a izvođenje radova za sve faze povjereno je najboljima u regiji – kaže direktor “Građusa” Slavko Đukić.
Primarni cilj su kvalitet gradnje i savremeno unutrašnje i vanjsko uređenje na šta, prema Đukićevim riječima, ukazuje i projekat koga je izradila renomirana projektantska kuća iz Banjaluke.
– Na kvalitetu ćemo istrajati do kraja i on nema alternativu. Naši kupci moraju biti u potpunosti zadovoljni svojim novim domom. Naši “Standard plus” stanovi biće izgrađeni materijalima i opremom koji su do 30 odsto kvalitetniji u odnosu na prosječnu gradnju. Ponuda “Premium lux” stanova na petoj etaži je vrhunac savremene gradnje sa posebnim osvrtom na panoramski pogled na grad – naglašava Đukić.
Neizbježno pitanje je cijena ovako kvalitetnih stanova s obzirom na turbulentno tržište i poskupljenje materijala i usluga.
– Naravno da je cijenu teško dugoročno odrediti. Međutim, garantujemo da će cijena, imajući u vidu kvalitet gradnje, biti više nego prihvatljiva u odnosu na prosječnu cijenu na tržištu. Kvadratni metar stana biće jeftiniji i do 20 odsto u odnosu na tržišnu ponudu kada se uzme u obzir proporcija plaćeno – dobijeno. Najbitnije je da su kupci prepoznali našu ozbiljnost i kvalitet gradnje i već uveliko smo prevazišli plan prodaje za ovaj period. Posebna povoljnost za kupce je mogućnost kreditne kupovine zalogom sopstvenog stana, jer parcela na kojoj gradimo objekat posjeduje svu dokumentaciju koju banke zahtjevaju prilikom davanja hipotekarnih kredita – sa zadovoljstvom govori investitor.
Dinamički plan i rokovi gradnje kao i uvijek kod direktora Đukića su optimistični.
– Dinamički plan gradnje je sačinjen prije početka radova. Uzimajući u obzir turbulencije na globalnom tržištu, planirani rok gradnje je 18 mjeseci – samouvjeren je direktor “Građusa”.
“Stan koji ste tražili, kvalitet koji ste čekali” slogan je sa kojim je “Građus” ušao u veliki poslovni poduhvat, a on se u potpunosti podudara sa željama kupaca.
– Zato je naš optimizam garancija uspješnog završetka ovog predivnog projekta – sa zadovoljstvom konstatuje Đukić.
Izgradnja objekta počela je 15. septembra, a građevinci trenutno rade na konstrukciji prizemlja nakon što su nedavno okončali betoniranje temeljne ploče koje predstavlja najsloženiji dio dosadašnjih radova.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE