1 C
Kotor Varoš

Borenović i Trivićeva u Kotor Varošu

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Predsjednik i potpredsjednica Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović i Jelena Trivić, posjetili su danas Opštinu Kotor Varoš, gdje su razgovarali sa načelnikom Zdenkom Sakanom i zamjenikom načelnika Mladenom Trivunovićem.

Predsjednik PDP-a izazio je zadovoljstvo što je Kotor Varoš jedna od opština koja je bilježi pozitivne rezultate i pruža odličan ambijent za razvoj privrede:

„Ovdje vrlo uspješno djeluju tekstilna i metalna industrija, a radna mjesta su obezbijeđena ne samo stanovnicima Kotor Varoši, nego i okolnih opština poput Čelinca i Kneževa. Načelnik Sakan nas je informisao da opština ulaže mnogo u izgradnju i rekonstrukciju puteva, druge infrastrukturne projekte, poput mjesnih vodovoda, ali i projekte koji će ovu lijepu lokalnu zajednicu dodatno uljepšati, poput šetališta, koje će biti mjesto okupljanja i rekreacije Kotorvarošana“, rekao je Borenović.

Potrpredsjednica PDP-a Jelena Trivić takođe ističe povoljnu poslovnu klimu, te da su potencijali za razvoj Kotor Varoši izuzetno veliki:

„Kotor Varoš ima izuzetno visok stepen zaposlenosti, a što je vrlo bitno, najviše u privatnom sektoru. Priliv stranih i domaćih investicija teče i kontinuitetu, tako da će ova opština sigurno nastaviti da se razvija, na čemu čestitam rukovodstvu opštine koje se uspješno izborilo sa svim izazovima. Kotor Varoš je primjer opštine kojom se domaćinski upravlja, a predan i ozbiljan rad uvijek iznjedri rezultat na dobrobit građana“, zaključuje Trivićeva.

(BN)

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE