2 C
Kotor Varoš

SVE POSKUPLJUJE, CIJENE FASADA U “TEKSO CENTRU” OSTAJU ISTE

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Talas poskupljenja zahvatio je gotovo sve segmente domaćeg tržišta, a jedino što ne mijenja cijenu su demit fasade u “Tekso centru” zahvaljujući proljećnoj akciji. Vlasnici objekata koji planiraju fasaderske radove materijal mogu da nabave po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

„Tekso centar“ je obezbijedio odlične uslove za kupovinu kompletnog materijala za demit fasadu najatraktivnijih proizvođača na našem tržištu. Riječ je o dobro poznatim brendovima “Rofixu”, „Ceresitu“ i “Coloritu”. “Tekso centar” je u saradnji sa njima i proizvođačem stiropora “Austrothermom” uspio da obezbijedi najpovoljnije moguće cijene na tržištu. Akcijskim cijenama obuhvaćeni su termoizolacija od stiropora, ljepilo za stiropor i armiranje mrežice, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Dodatna pogodnost je besplatan prećvoz kupljenog materijala uprkos enormnom rastu cijene goriva. Informacije u vezi sa proljećnom akcijom moguće je dobiti u “Tekso centru”, putem njegovih zvaničnih stranica na “Fejsbuku” i “Instagramu” i telefona na brojeve 066 236 856 i 051 784 184.

Radno vrijeme „Tekso centra“ je od 7.00 do 16.00 časova radnim danima, a subotom od 7.00 do 15.00 časova. Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“!

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE