2 C
Kotor Varoš

SAVREMENIJI AMBIJENT ADDIKO POSLOVNICE U KOTOR VAROŠU

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Postojeći i novi klijenti Addiko banke Banjaluka od danas mogu da posjete renoviranu poslovnicu u opštini Kotor Varoš, opremljenu u skladu s najmodernijim Addiko korporativnim standardima.

Uz prijateljsku dobrodošlicu i profesionalan pristup, na šta su navikli u Addiko banci, a u želji da sve naše klijente dočeka udobniji i multifunkcionalan ambijent, renovirali smo Addiko poslovnicu i u Kotor Varošu.

-Osim brzog, jasnog i jednostavnog bankarstva, naši postojeći i novi klijenti u Kotor Varošu od danas imaju još savremeniji doživljaj i iskustvo poslovanja sa Addiko bankom i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu – izjavila je Sanja Babić, menadžer banjalučke regije u Odjelu upravljanja prodajom za stanovništvo Addiko Bank a.d. Banjaluka.

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banke poslovnicu u Kotor Varošu mogu da posjete radnim danima od 8 do 16 časova.

Poslovnica u Kotor Varošu 16 je po redu Addiko poslovnica koja je renovirana prema savremenim Addiko korporativnim standardima, od ukupno 28 poslovnica u cjelokupnoj mreži, a kako ističu u Addiku, sa modernizacijom posvećeno nastavljaju i tokom 2022. godine.

IZVOR: ”GLAS KOTOR VAROŠA”

 

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE