2 C
Kotor Varoš

Jubilarno deseto izdanje futsal turnira na Novom Naselju

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Jubilarno deseto izdanje futsal turnira na Novom Naselju počinje sutra, a za pehar i vrijedne novčane nagrade boriće se 32 ekipe, što predstavlja rekordan broj učesnika.

U organizacionom smislu sve je spremno za početak turnira, koji ima desetogodišnju tradiciju, a dolazak majstora ove igre iz Republike Srpske i regiona dovoljno govori o njegovom kvalitetu.

”Zahvalnost dugujem brojnim sponzorima i ljudima koji su prepoznali značaj ovog turnira za lokalnu zajednicu i naše naselje, jer bez njihove pomoći i podrške teško bi mogli organizovati jedan od najposjećenijih turnira”, istakao je Milorad Savanović, „alfa i omega“ turnira.

Igralište na Novom Naselju u novom ruhu dočekuje majstore futsala. Žrijeb za turnir biće obavljen večeras u 20.00 časova, a obezbijeđene su i brojne nagrade za publiku.

„Povećali smo nagradni fond turnira, gledaoce očekuju vrijedne nagrade i vrhunske futsal utakmice, igralište smo oprali i markirali, reflektore osposobili da svijetle punim kapacitetom, tako da tribine sa nestrpljenjem očekuju publiku, koja će svojim prisustvom uveličati ovaj spektakl“, naglasio je Savanović.

Organizator turnira je Javna ustanova „Centar za kulturu, sport i informisanje“, generalni sponzor je „Kvimpeks“ d.o.o., zlatni sponzori su Komunalno preduzeće „Bobas“, hotel „Hajdučke vode“, Kafe kazino „Nuki“ i „Bor Petrol“.

Turnir su podržali brojni privredni subjekti i pojedinci sa područja opštine.

IZVOR: ”KV DANAS”

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE