2 C
Kotor Varoš

GLAMOČAK: IZA MONTIRANOG PROCESA PROTIV MENE STOJE BRLJIĆ, SKOPLJAK I SELMAN

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Poslanik SDS Nedeljko Glamočak odbacuje navode iz izvještaja, koji je protiv njega podnesen Tužilaštvu i tvrdi da je riječ o politički montiranom procesu i medijskom spinovanju.

On kaže da iza montiranog procesa, koji je pokrenut protiv njega, stoje uticajni ljudi iz SNSD-a u Kotor Varošu, koji obavljaju važne funkcije u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS i drugim institucijama.

”To su Goran Brljić, šef Kriminalističke službe Policijske stanice Kotor Varoš, Samir Skopljak, zamjenik načelnika Policijske uprave Banjaluka i Džerard Selman, predsjednik Ustavnog suda RS. Oni su osnovali svoje lovačko udruženje i u njega primaju samo članove SNSD-a, a ministar poljoprivrede im je dao lovište tako što ga je oduzeo našem udruženju koje je staro 100 godina”, pojašnjava Glamočak.

On kaže da se na taj način pokušavaju ugasti i druga lovačka udruženja u Republici Srpskoj.

On kaže da su gorivo, građevinski materijal i ostala roba sveukupni troškovi u radu udruženja zadnjih pet godina.

”Za sve te stavke postoje izdati i plaćeni računi. Sve je prikazano za svaku godinu u završnom računu udruženja, finansijskom izvještaju koji je svake godine usvajao nadzorni odbor udruženja, upravni odbor i skupština udruženja, a o čemu postoje odluke ovih organa”, rekao je Glamočak.

Ističe da su, između ostalog, u ovom periodu sagradili i lovačku kuću od tvrdog materijala i preko Saveza kupili lovačku čeku vrijednu pet hiljada KM.

IZVOR: ”KVDANAS”

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE