1 C
Kotor Varoš

„GRAĐUSU“ PLAKETA ZA POSLOVNE JUBILEJE

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Područna privredna komora Banja Luka dodijelila je danas kotorvaroškom preduzeću ”Gađus” povodom velikikog poslovnog jubileja.
“Građusu” je plaketa uručena povodom 20 godina od osnivanja.
Priznanja za poslovni jubilej direktoru i vlasniku „Građusa“ Slavku Đukiću uručili su predsjednik Područne privredne komore Banja Luka Goran Račić i ministar privrede i preduzetništva RS Vjekoslav Petričević na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za privrednike i predstavnike institucija i medijskih kuća.
Račić je istakao da je Komora kao i prethodnih godina dodijelila plakete kompanijama koje slave jubileje.
– Ovoga puta sa nama su predstavnici 53 kompanije koje obilježavaju jubileje od 10 do 95 godina od osnivanja. Najveći broj njih slavi tri decenije poslovanja i to su privredna društva koja su na neki način pioniri preduzetništva u RS, osnovana 1991. godine kada je donsen prvi zakon o preduzećima – rekao je Račić.
Đukić je istakao da je veliko zadovoljstvo da je “Građusov” jubilej prepoznat u poslovnoj zajednici.
– „Građus“ dvije decenije uspješno posluje i razvija se u duhu zdravog kolektiva, te uz moto „Rastemo radom, gradimo znanjem“ ulazi u svoju treću deceniju. U novu poslovnu epohu ulazimo sa novim idejama, proširenjem djelatnosti i novim projektima, a prvi rezultati takvih planova očekuju se već u dolazećoj 2022. godini – rekao je Đukić.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE