12 C
Kotor Varoš

Trivunović i Ćorić razgovarali sa privredenicima iz Kotor Varoša

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš Mladen Trivunović i načelnik Odjeljenja za privredu Srđan Ćorić organizovali su sastanak sa lokalnim privrednicima u sali Skupštine opštine pod nazivom „Dani otvorenih vrata“.

„Dani otvorenih vrata“ se održavaju svakog prvog četvrtka u neparnim mjesecima (januar, mart, maj, juli, septembar, novembar), a u ove dane svi zainteresovani preduzetnici, vlasnici malih preduzeća, sva lica koja su zainteresovana za pokretanje vlastitog posla, koji imaju određena pitanja, preporuke, pritužbe, ideje mogu da razgovaraju i dobiju odgovore od rukovodstva opštine Kotor Varoš.

Na današnjem sastanku se razgovaralo o mogućnostima podrške malim preduzetnicima, umjetnicima i ljudima koji se bave starim zanatima.

”Upravo smo u direktnom kontaktu sa učesnicima današnjeg sastanka razgovarali o njihovim problemima, potrebama kao i načinu prevazilaženja istih. Ono što je u našoj mogućnosti na lokalnom nivou i što je u nadležnosti lokalne uprave, dakle u okviru budžetskih mogućnosti i plana za narednu godinu, mi ćemo nastojati da olakšamo njihovo poslovanje”, istakao je zamjenik načelnika Mladen Trivunović.

Lokalna uprava je još jednom pozvala sve privrednike da uzmu veće učešće u „Danima otvorenih vrata” u cilju zajedničkog rješavanja problema.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE