2 C
Kotor Varoš

SAKAN UGOSTIO DELEGACIJU „RITMA EVROPE“

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Delegaciju muzičkog takmičenja „Ritam Evrope“ danas je primio i ugostio načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan zajedno sa direktorom Turističke organizacije Nemanjom Kneževićem.

Sastanku su ispred delegacije „Ritma Evrope“ prisustvovali izvršni direktor ovog projekta David Makević i i šef protokola i organizacije Lazar Veselinović.

Tema sastanka je bila priprema nove sezone televizijskog prenosa najvećeg dječijeg muzičkog takmičenja ovog tipa u Evropi iz opštine Kotor Varoš, kao grada pobjednika na Radio Televiziji Republike Srpske.

Apsolutnom pobjedom na takmičenju „Ritam Evrope“ predstavnici Kotor Varoša su doveli ovaj prestižni festival u svoju lokalnu zajednicu, u kojoj će se djeca i omladina iz drugih opština i gradova takmičiti za prvo mjesto i benefite koje sam televizijski program donosi.

Podsjećamo, Kotor Varoš su predstavljali pjevači Anđela Petrušić, Nikolina Pejić i Saša Žderić i plesačice Lara Višnjić, Lara Andrijević i Danka Đukić.

Međunarodno muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održava se već 12 godina uz podršku ambasadora brojnih zemalja EU, Australije i Izraela.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE