2 C
Kotor Varoš

MUZIČKI TORNADO SA VRBANJE: NINA, ANĐELA I SAŠA IZDOMINIRALI U ”ZVEZDAMA GRANDA”

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Sjajnim nastupima u ’’Zvezdama Granda’’, mladi muzičari iz Kotor Varoša Nikolina Pejić, Anđela Petrušić i Saša Žderić pokazali su velike umjetničke domete i potvrdili da je ovaj grad rasadnik muzičkih talenata.
 

Prva je nastupila Nikolina Pejić. Ona je za svoje prvo pojavljivanje u muzičkom takmičenju odabrala numere koje ne čujemo često u ovoj emisiji: “Zrno bibera” od Lepe Brene i “Taj život moj” od Ane Bekute.

Nikolina Pejić 

Glasove je dobila od članova žirija: Đorđa Davida, Viki Miljković i Ane Bekute.

U drugom krugu takmičenja Nikolinin mentor će biti Ana Bekuta.

U emisiji je čak bilo riječi i o lokacija Kotor Varoša, a Ana Bekuta je bila najpreciznija,  rekavši da se Kotor Varoš nalazi blizu Banja Luke.

Nikolini želimo mnogo uspjeha u drugom krugu i naravno prolazak u treći krug.

Vatreno krštenje u “Zvezdama Granda”  imala je i naša Kotorvarošanka Anđela Petrušić (18).IMG_8701.JPGAnđela Petrušić
Anđela se predstavila se pesmama “Melanholija” Jelene Tomašević i “Kesteni” od Kaliopi i za kratko vrijeme osvojila srca stručnog žirija.Maksimalnih šest glasova dobila je “kao od šale” ,pa je na kraju i imala mogućnost da sama bira mentora, koji će da je vodi kroz takmičenje.Nakon Anđelinog priznanja da pjeva isključivo pop i rok, da je pobjeđivala na raznim takmičenjima, a da se u njenoj kući slušaju i narodnjaci, žiri je počeo da vijeća i da se kladi koga će izabrati za mentora.

– Baš bih volio da ideš kod Bosanca jer tad će da se spoji pop, koji ti slušaš, i narodnjaci, koje tvoji ukućani vole – rekao je Saša Popović. 

IMG_8847.JPG

– U 100 evra da ide kod Ane – izjavila je Marija, a Popović se nadovezao i rekao da daje 200 da ide kod Šerifovićke.

– U 300 da ide kod Milija – izjavio je Đorđe, a Sanja dodala: – ”Ja kažem 400 da ide kod tebe zbog roka”. 

– Vi to samo povećavate, ali od tih para nema ništa – konstatovala je Viki, nakon čega je došao trenutak da Anđela odabere mentora.

– Biram Mariju – rekla je naša Kotorvarošanka što je sve u studiju, uključujući i samu Šerifovićku, nasmijalo do suza, jer je izgubila opkladu.

– Dve glave – povikao je Đorđe i skrenuo joj pažnju da duguje Popoviću.

IMG_8742.JPG

I treći kandidat u ”Zvezdama Granda iz Kotor Varoša, Saša Žderić,  prošao je u naredni krug takmičenja.
Saša Žderić 
Podsjećamo, Kotor Varoš će sljedeće godine biti domaćin prestižnog muzičkog takmičenja “Ritam Evrope” nakon što su predstavnici ove lokalne zajednice pobijedili na ovom takmičenju.
Vokali Anđela Petrušić, Nikolina Pejić i Saša Žderić i plesačice Lara Višnjić, Lara Andrijević i Danka Đukić su svom gradu donijeli mjesto domaćina naredne godine, a njih šestoro će putovati u Švajcarsku, zemlju čiju su muzičku numeru interpretirali.
Kotorvarošani su, prema ocjeni žirija i publike, koja je glasala SMS porukama, bili najbolji među 15 izvođača iz gradova i opština Srpske.
N.K. 
IZVOR: ”GLAS KOTOR VAROŠA”

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE