2 C
Kotor Varoš

DRUŽENJE LOVACA IZ EX-YU REPUBLIKA U KOTOR VAROŠU

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Dana 20.11.2021. godine u Kotor Varošu je održana manifestacija “EX YU-lov”. Ovo je četvrta godina od kako je grupa entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i druženje odlučila da organizuje ovakvu vrstu lova.

Ova neobična lovačka „manifestacija”, koja već ima tradicionalan karakter, okuplja lovce iz Đevđelije, Kavadaraca, Našica, Aranđelovca, Pirota, Beograda, i Kotor Varoša, obezbjeđujući učesnicima neprocjenjivu razmjenu iskustava u oblasti lovstva, ali i odlično druženje i upoznavanje različitih tradicija. Učesnici očekuju skoro pridruživanje lovaca uz Slovenije i Crne Gore, kada bi i manifestacija u potpunosti opravdala svoj naziv.

Pored odličnog gostoprimstva u Kotor Varošu, gosti su imali priliku i da se uvjere u kvalitet lovišta „Kotor Varoš”, i to prije svega kroz prirodne uslove u lovištu, zatim bogatstvo divljači, te izgrađenu lovnu infrastrukturu.

U okviru trodnevnog druženja, gostima je upriličen odličan lov divlje svinje, te obilazak kulturnih i prirodnih vrijednosti opštine Kotor Varoš, ali i dobro druženje uz tradicionalnu kuhinju i muziku.

Prepuni utisaka sa ovogodišnjeg novembarskog boravka u osunčanoj Kotor Varoši, uz razmjenu poklona učesnici su se srdačno pozdravili do novog susreta sljedeće godine.

Organizaciju manifestacije “EX YU-lov” su pomogli LU Trofej Kotor Varoš i ŠG “Vrbanja” Kotor Varoš.

IZVOR: ”KV DANAS”

 

 

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE