12 C
Kotor Varoš

DŽUDISTI IZ KOTOR VAROŠA OSVOJILI 17 MEDALJA NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U KAKNJU

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Na 13. međunarodnom džudo turniru u Kaknju 19 takmičara je predstavljalo Kotor Varoš, a osvojeno je ukupno 17 medalja, i to šest zlatnih, tri srebrene i osam bronzanih medalja.

Zlatom su se okitili Luka Rusmir, Anja Smiljić, Kristina Višnjić, Jovan Serdar, Darija Danilović i Andrej Brljić.

Srebro je pripalo Ivoni Višnjić, Anji Smiljić i Dariji Danilović. Treba napomenuti da su Anja Smiljić i Darija Danilović nastupile u dvije uzrasne kategorije i u obe osvojile medalje.

Bronzane medalje osvojili su Vedran Trkulja, Helena Čolić, Nikola Rusmir, Jovan Vuković, Vladan Slavnić, Jovan Serdar, koji je osvojio zlatnu medalju u kategorij kadeta, Duško Janković i Milan Tešić.

”Nastupom naših takmičara i takmičarki, kao i ostvarenim rezultatima sam veoma zadovoljan, a naročito imajući u vidu da su osvojene medalje u svim starosnim kategorijama, kao i činjenica da je troje naših takmičara, koji su nastupili u većim starosnim kategorijama, a mislim na Anju, Dariju i Jovana, osvojilo medalje. Osvajanjem ovih medalja, u dosadašnjih 17 nastupa u ovoj godini, ukupno smo osvojili 138 medalja od čega 42 zlatne, 36 srebrenih i 69 bronzanih medalja”, rekao je trener Džudo kluba ,,Mladost“ Sejdo Tatar.

IZVOR: ”GLAS KOTOR VAROŠA”

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE