1 C
Kotor Varoš

MIROSLAV MALIJEVIĆ: ”FAGUS” SLAVI 30 GODINA USPJEŠNOG RADA, NASTAVLJAMO ZACRTANIM PUTEM (FOTO)

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – ”FAGUS” slavi velikih 30 godina, a tom su prilikom na svečanoj večeri u Kotor Varošu okupili veliki broj zaposlenih iz firmi članica te grupe i menadžment ”Fagusa”. U ugodnom druženju prisjetili se istaknutih zajedničkih trenutaka iz bogate prošlosti, ali i dinamične poslovne sadašnjosti.

Uspjeh kompanije ostvaren je upravo uz značajnu podršku najdugovječnijih radnika, koji svojim radom doprinose razvoju grupacije ”Fagus” 10, 20, pa čak i više godina. Zajedno sa njima, ali i mladim snagama zaokružili su ovaj jubilej i na poseban način u vidu kratkog filma odali posebnu čast zaposlenima.

-S njima smo sada imali priliku i svečano zaokružiti jubilej te im zahvaliti na doprinosu i trudu. U ”Fagusu” nastavljamo našim zacrtanim putem, ulaganje u organizacijsku kulturu te unapređenje radnih uslova i pogodnosti ostaju naš prioritet, jer uz motivisane zaposlene, pozitivnu atmosferu, zdravu i pokretačku energiju možemo graditi budućnost ”Fagusa” – poručio je osnivač ”Fagus grupe” Miroslav Malijević.

U znak pažnje i međusobnog uvažavanja, na kraju svake godine ”Fagus grupa” dodjeljuje zlatni prsten svim zaposlenima za provedenih 10 godina rada.

Zlatni prsten u prosjeku teži od 10 do 15 grama, od punog je zlata sa poznatom ”Fagus” kockom, a pored prstenja, uručene su i povelje sa zlatom zaposlenima sa 20 godina rada, te je Fagus na ovaj način pokazao da cijeni iskustvo i trud koji su zaposleni uložili u protekle tri decenije izgradnje ove kompanije.

IZVOR: ”GLAS KOTOR VAROŠA”

 

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE