2 C
Kotor Varoš

KOTORVAROŠANIN MILAN IVANOVIĆ JEDAN OD NAJBOLJIH DIPLOMACA NA MAŠINSKOM FAKULTETU

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Povodom obilježavanja 50. godišnjice uspješnog rada i postojanja, na Mašinskom fakultetu u Banjoj Luci, 11. novembra 2021. godine, održana je svečana akademija. Ona se sastojala od dva događaja: dodijele diploma svršenim studentima i svečane akademije.

Svečanoj akademiji su prisustvovali brojni gosti iz privrednog, akademskog i političkog života Republike Srpske, ali i gosti sa tehničkih fakulteta u regionu.

Kotorvarošanin Milan Ivanović je na svečanoj akademiji, nagrađen za izuzetan uspjeh tokom studiranja i dobio priznanje kao jedan od najboljih studenata u generaciji.

„Velika mi je čast da, na svečanosti povodom 50 godina od osnivanja Mašinskog fakulteta u Banjoj Luci, dobijem priznanje i nagradu kao jedan od najboljih diplomaca u generaciji. Ovo je jedan od dokaza da se trud i učenje uvijek isplate i ova nagrada mi daje podstrijek da nastavim dalje školovanje na master studijama.“

Milan Ivanović je rođen 01.04.1996. godine u Banjoj Luci. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Kotor Varošu kao Vukovac. Diplomirao je na Mašinskom fakuletu u Banjoj Luci u decembru 2020. godine na studijskom programu Proizvodno mašinstvo i time stekao zvanje Diplomirani inženjer proizvodnog mašinstva.

Svoje školovanje nastavio je 2021. godine na master studijama na Mašinskom fakultetu.

IZVOR: KVDANAS

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE