2 C
Kotor Varoš

MEDALJOM ZASLUGA ZA NAROD ODLIKOVAN NEDELJKO GLAMOČAK

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Povodom jubileja, 30 godina postojanja i obilježavanja 9. janaura – Dana i slave Republike Srpske, Medaljom zasluga za narod odlikovan je  narodni poslanik Nedeljko Glamočak.

Odlikovanja Republike Srpske su znaci priznanja koja se dodjeljuju za djela i rad koja zaslužuju opšta priznanja i isticanje.

“Svakako da me raduje odlikovanje Medalja zasluga za narod, koje mi je dodijeljeno povodom jubilarnih 30 godina postojanja i obilježavanja Dana i slave Republike Srpske, jer sam sve svoje dosadašnje radno i političko angažovanje posvetio stvaranju, odbrani i očuvanju Republike Srpske. U odbrani Republike Srpske sam kao pripadnik MUP-a Republike Srpske i teže ranjen. Kao narodni poslanik zalažem se da sačuvamo i izgradimo bolju i pravedniju Republiku Srpsku, u kojoj će bolje živjeti svi njeni građani i neće je napuštati mlađi naraštaji i u kojoj će biti uvaženi i priznati borci i stvaraoci Republike Srpske”,izjavio je Glamočak za naš portal.

On je dodao da mu je želja da Republiku Srpsku čuvamo, da je niko ne izlaže opasnosti već da je svi zajedno zaštitimo ako je neko pokuša ugroziti.

IZVOR: KVDANAS

 

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE