14 C
Kotor Varoš

PAKETIĆI OBRADOVALI DJECU U „KUĆI RADOSTI“

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Radost koju donosi nikoljdansko darivanje najmlađih ispunila je sinoć prostorije kotorvaroškog Centra za porodicu „Kuća radosti“ gdje su mališanima podijeljeni paketići.
Osmijesi i graja mališana smjenjivali su se nakon što su dobili paketiće koje su im po tradiciji darovali Anastasija i Slaven Đukić.
– Svim našim donatorima i prijateljima želimo mnogo uspjeha i zdravlja u životu i sretne predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Zahvaljujemo našim donatorima Anastasiji i Slavenu Đukić koji nas svake godine posjećuju i obraduju naše korisnike paketićima – istakli su u Centru za porodicu „Kuća radosti“.
Predstavnici Centra i donatori zajedno su posjetili i obradovali i korisnike „Kuće radosti“ koji nisu bili u mogućnosti da se pridruže na zajedničkom druženju.
Iz „Kuće radosti“ su zahvalili i svešteniku Draganu Mijatoviću i njegovoj porodici koji su im uručili novčanu donaciju i mališane obradovali kolačima, te fotografu Draganu Saviću koji je djeci za uspomenu darovao fotografije.
Centar za porodicu “Kuća radosti” brine o djeci sa poteškoćama u razvoju i jezičko govornim smetnjama, a funkcioniše uglavnom zahvaljujući donacijama i volontiranju.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE