1 C
Kotor Varoš

“SAMO DA IZDRŽIM” Teodora Džehverović o problemima sa kojima se suočava

TOP VIJESTI

Pjevačica Teodora Džehverović nakon duže pauze vratila se nastupima, a sada je progovorila i o negativnim komentarima sa kojima se suočava.

Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Godinu dana nismo radili, bilo bi ružno da se sada žalim. Kada uđeš u štos znaš šta te čeka, međutim godinu dana smo odmarali, ali ovo je bio šok kada smo krenuli s nastupima. Nadam se samo da ću izdržati, glas mi je osjetljiv, problem je ako glas ne spava, ne postoji. Samo to da izdržim – počela je priču pjevačica.

Ona se zatim osvrnula na hejtere i negativne komentare koje joj upućuju.

– Na mojim nastupima je uglavnom mlađa publika, oni su iskreniji. Stariji vode računa, izađu kao čisto radi reda… Meni kažu: ‘Jao, šta ti kao pjevaš tu djeci od 15 godina!’, ja kažem: ‘Šta je problem, kad ste vi izlazili, niste sa 30, 35 godina'… na mladima svijet ostaje, sa 15 godina se izlazi. Lijepo je biti idol mladima – poručila je Teodora i dodala da joj ipak nije svejedno kada pročita negativne komentare.

– Ne pravim od sebe žrtvu, ja sam sigurna da svaki pjevač prolazi kroz to. Ali nevjerovatno je da često nailazim na negativne grupe i komentare, ne znam zašto poslije toliko godina, kada sam dokazala da sam normalna osoba, da nema skandala i da sam svoju karijeru gradila nastupima. Djela govore umjesto mene. Nije svejedno da te neko omalovažava, pljuje i komentariše u negativnom smislu – iskrena je bila pjevačica za Mondo.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE