1 C
Kotor Varoš

MAJA ANA KRAGIĆ ODNIJELA TITULU FOTOMODEL FASHION

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – U organizaciji ”Fashion M-a” i direkcije Fotomodela BiH, održano je 12. predtakmičenje za Izbor fotomodela Republike Srpske.

Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa, koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radila je na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu.

Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama širom zemlje da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na 12 predtakmičenju predstavilo se 12 djevojaka iz Republike Srpske, te se borilo za plasman i titulu koja im je obezbjedila učešće na državnom nivou takmičenja.

Devet prvoplasiranih steklo je pravo učešća na državnom takmičenju, a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i učešće na njihovoj prvoj reviji.

Na dalje takmičenje se plasirale su se Jelena Lješić iz Teslića, Marijana Dragić iz Banja Luke i Maja Ana Kragić iz Kotor Varoši pod titulom FOTOMODELI FASHION M REPUBLIKE SRPSKE, Sara Starčević iz Dervente titula FOTOMODEL FACEBOOKA REPUBLIKE SRPSKE, Natalija Mujkić iz Gradiške titula FOTOMODEL MEDIJA REPUBLIKE SRPSKE, Marija Marković iz Bijeljine titula FOTOMODEL ŠARMA REPUBLIKE SRPSKE, Antonina Vasiljević iz Zvornika titula II PRATILJE FOTOMODELA REPUBLIKE SRPSKE, Nevena Jovanović iz Bijeljine titula I PRATILJE FOTOMODELA REPUBLIKE SRPSKE i pobjednica večeri prelijepa Anastasija Ćuković iz Bijeljine TOP FOTOMODEL REPUBLIKE SRPSKE.

Trenutno je u toku priprema relalizacije obuke učesnica za državno takmičenje te priprema izrade promotivnih fotografija te učešće na modnoj reviji.Direkcija će povesti računa o fizičkom i mentalnom stanju učesnica kroz pripreme koje slijede u narednom periodu.

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE