11 C
Kotor Varoš

Rukometaši u suzama, prerani odlazak Stamenka Antonića

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Kotor Varoš ostao bez legende rukometa Stamenka Antonića koji je nakon teške bolesti preminuo.

Sahrana je sutra, nedjelja u 14.00 časova na Novom groblju u Kotor Varošu.

Prenosimo objave njegovih rukometaša na društvenim mrežama :

“Jutros sam na utakmicama Omladinske lige RS zajedno sa mladim rukometašima iz Kotor Varoša primio vijest o preranoj smrti našeg trenera Stamenka Antonića Debe.Čovjek koji je cijeli svoj život proveo u Rukometnom klubu Kotor Varoš, koji je iznjedrio mnoge rukometaše iz male sredine kakva je naša opština. Velikom broju mladića bio je kao drugi otac, svojim savjetima i kritikama naučio nas ja mnogim životnim stvarima. Do posljednjeg dana svog života borio se za svoju najveću životnu ljubav a to je rukomet.Bio je nadaleko poznat, nije bilo čovjeka koji ga nije volio. Nažalost, njegovo srce je prestalo da kuca, Rukomet u Kotor Varošu a i cijeloj Bosni i Hercegovini izgubio je velikog stručnjaka, entuzijastu, a ono što mogu obećati u svoje ime i svojih saigrača i djece da ćemo nastaviti putem kojim je naš Deba išao, i svakog trenutka se prisjećati lijepih trenutaka koje smo zajedno prolazili.Treneru, vječna Vam slava i hvala, počivajte u Miru Božijem.

Vladan Maksimović

“Naš sport je živio zahvaljujući entuzijastima i ljudima koji su sav svoj život posvetili rukometu. Takav je bio i moj prvi trener Stamenko Antonic Deba . Rukomet je bio njegova strast, njegov život. Energija koju je imao, prelazila je na nas, koji smo zavoljeli i ostali u rukometu. Deba nas je napustio fizički ali ćemo ga uvijek čuvati u srcima i sjećanjima. Laka ti crna zemlja Deba

Žarko Pejović

IZVOR: KV DANAS

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE