2 C
Kotor Varoš

Otvorena kancelarija Srpske demokratske stranke u Maslovarama

TOP VIJESTI

MASLOVARE  – Zvanično je otvorena kancelarija Srpske demokratske stranke u Maslovarama. Otvaranju kancelarije su pored članova i simpatizera Mjesnog odbora Maslovare prisustvovali funkcioneri i odbornici Srpske demokratske stranke Kotor Varoš.

Osvećenje prostorija je obavio paroh maslovarski Željko Popović poželivši da rad u novim prostorijama bude sretan i blagoslovljen čestitavši pri tom članovima i rukovodstvu sutrašnju krsnu slavu stranke – Petrovdan.

Prisutnima se obratio i predsjednik opštinskog odbora SDS Kotor Varoš i zamjenik načelnika opštine Mladen Trivunović. On je rekao da je prije 31 godine 12.07.1990. godine osnovana Srpska demokratska stranka a iste godine baš u Maslovarama je osnovan SDS Kotor Varoš te zbog toga Maslovare za stranku imaju poseban značaj.

“Otvaranjem kancelarije želimo da ostvarimo bliži kontakt sa stanovništvom Maslovara i da omogućimo svakom stanovniku iz Maslovara da dođe ovdje da iznese svoje probleme i prijedloge kako bi svi zajednički napravili Maslovare mjestom gdje se bolje živi” – izjavio je  Trivunović.

 

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE