1 C
Kotor Varoš

PUŠTENA U RAD WEB STRANICA NAŠE ČUVENE TRAVARKE LJUBICE HADŽI MARKOVIĆ (LJUBICASUNCE.COM)

TOP VIJESTI

KOTOR VAROŠ – Ljubica Hadži Marković iz Dabovaca nadomak Kotor Varoša, četrdeset godina druguje sa prirodom i poštuje njene darove. Poznata u svom poslu kao jedna od najčuvenijih travarki u Srpskoj, u prirodi sakuplja i priprema široku paletu čajeva od ljekovitih trava i šumskih plodova poput aronije, brusnice ili koprive.

Izradom web stranice Ljubica je htjela da približi svoje proizvode kupcima, a pored proizvoda na stranici se može pronaći istorijat poslovanja njenog preduzeća, brojna priznanja za rad, video materijal, dokumenti i fotografije nastale tokom proteklih godina.

“Živim da bih pomagala ljudima. To je svrha mog rada i trudiću se da uvijek i u svakoj prilici budem od koristi onima, kojima je pomoć potrebna. Srce mi je puno kada vidim srećna lica ljudi kojima sam pomogla”, napisano je na web stranici poznate travarke.

Svi zainteresovani za proizvode čuvene travarke mogu je kontaktirati od 8 do 15 časova na brojeve telefona 065 672 090, 051 762 230 ili lično u prodajnim objektima u Dabovcima i Banjaluci a detaljnije informacije mogu pronaći na stranici www.ljubicasunce.com

IZVOR: ”KV DANAS”

 

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE