10 C
Kotor Varoš

Nebojša Vukanović u Kneževu, Radiša Veleušić povjerenik liste Za pravdu i red

TOP VIJESTI

KNEŽEVO – Danas sam bio u posjeti Kneževu i sa građanima razgovarao o ključnim problemima. Dolazak sam najavio par sati ranije, a uskoro ću održati tribinu na kojoj ćemo okupiti veći broj građana. Mladi i oni koji nisu dio vladajuće strukture masovno odlazi iz ovog lijepog planinskog mjesta bogatog šumom, a egzodus odgovara režimu jer lakše kontrolišu narod i dobijaju izbore strogom kontrolom izbornog procesa, pritiscima i ucjenama, te progonom onih koji nisu pristalice vladajuće strukture.

Neophodno je osloboditi narod tiranije i okova, posebno u malim mjestima poput Kneževa gdje je kontrola i represija najizraženija. Zbog toga je neophodno dobro se organizovati, prije svega mrežu posmatrača na glasačkim kutijama na izborni dan kako bi se spriječila krađa i dopisivanje glasova, o čemu sam danas najviše i razgovarao sa grupom opozicionara u Kneževu.

Odlučio sam da za povjerenika Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića u Kneževu imenujem Radišu Veleušića, mladića koji se nikada nije bavio politikom i koji se nedavno vratio sa bratom iz Austrije u rodni kraj, sa željom da ovdje ostane da živi i bori se za bolje i pravednije društvo.

Svi koji žele da se priključe i pomognu borbu, budu posmatrači i aktivisti na terenu u Kneževu mogu da se jave meni ili Radiši Veleušiću, a uskoro ću u Kneževu održati tribinu kako bi sa narodom razgovorao o planovima za oktobar.

Nebojša Vukanović

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE